Professionel videoovervågning samt tyverialarm til private & erhverv
Kontakt os - Tlf: 70 30 70 50

HVORDAN VIRKER SIKRINGS KOMPAGNIET

Book en tid hos SikringsKompagniet

Book en tid hos os

Vælg dato og tid, du gerne vil have din professionelle installatør til at dukke op. Hdcvi Hjørring

PROFESSIONEL ASSISTANCE

En certificeret installatør, giver et bud på en fornuftig og passende løsning. Hdcvi Hjørring

Indenfor én uge!

Der går højst en uge, fra du bestiller os, til at du får et færdigt installeret produkt monteret ude hos dig Hdcvi Hjørring

Vi har de bedste medarbejdere i branchen

Vi ved at invitere nogen ind i dit hjem er en svær beslutning.
Alt vores udstyr er omhyggeligt undersøgt af os, så vi vælger den rette person til at passe til dit hjem eller kontor/firma.

Vi garanterer Sikrings Kompagniet medarbejdere altid ville være:

  • Erfaren & professionel Hdcvi Hjørring
  • Baggrundstjekket Hdcvi Hjørring
  • Dansktalende Hdcvi Hjørring
  • Interviewet pågældende Hdcvi Hjørring
  • Højt bedømt af andre af vores kunder Hdcvi Hjørring

DIN TILLID OG SIKKERHED
ER VORES PRIORITET

Fokuser på dit arbejde Hdcvi Hjørring

Hjælper dig med at leve smartere, hvilket giver dig tid til at fokusere på, hvad der er vigtigst.

Sikkerhed først Hdcvi Hjørring

Vi masseansætter ikke, men udvælger nøje vores ansatte. Derfor kan vi også garanterer dig, at de passer på dig, og dine ting.

Kun den bedste kvalitet Hdcvi Hjørring

Alle vores produkter er testet efter gældende standarder. Alle vores tyverialarmer er forsikringsgodkendte. Vores kontrolcentral er politigodkendt.

Let at få hjælp Hdcvi Hjørring

Når du er kunde, skal du blot gemme vores telefonnummer. Så kan du altid få fat på vores kundeservice, der elsker at hjælpe dig som kunder.

Problemfri kommunikation Hdcvi Hjørring

Alt vores salgsmateriale er skriftligt, og intet står med småt. Derfor er der ingen ubehagelige overraskelser, når du som kunde, handler hos os..

NEM BETALING VIA PBS Hdcvi Hjørring

Når regningerne bliver opkrævet automatisk via NETS, behøver du ikke selv bruge krudt på det. Det frigiver også mere tid og energi, og du slipper for ubehagelige rykkergebyrer.

Du er kun et skridt væk fra et trygt og sikkert hjem eller kontor

Sikrings kompagniets tyverialarm systemer, er døgnovervåget af en politigodkendt kontrolcentral, og der reageres straks, når en ejendoms alarmzone bliver overtrådt. Sikrings kompagniet installerer, servicerer og vedligeholder tyverialarmerne, så du ikke behøver at tænke på andet, end at ringe, hvis du har spørgsmål. Alle vores alarmer er forsikringsgodkendte, og har mindst to overvåget kommunikationsmoduler, så alarmen via GPRS, Lan, GSM eller PSTN, sender signaler ud til vores kontrolcentral, samt informerer brugeren via SMS eller opkald om et muligt indbrud eller brand.Vi kan tilbyde integration gennem flere løsninger, herunder adgangskontrol, eller CCTV videoovervågning. Derudover kan vi tilbyde dig løsninger der omfatter blandt andet aktive infrarøde detektorer, passive infrarøde detektorer med lang rækkevidde, multi-beam-aktiv infrarød detektion, shock eller viberations sensorer og elektrificerede hegn systemer. Perimeterbeskyttelse kan give en tidlig advarsel om uønskede ubudne gæster og suplleret med et effektivt CCTV-videoovervågnings system kan det ofte afskrække potentielle indtrængere, mod forsøg på adgang til jeres private- eller virksomheds grund. Sikrings kompagniet installerer, servicerer og vedligeholder tyverialarmerne, så fejlalarmering kan undgås. Derfor slipper I for et unødvendigt besøg fra vagten eller vægteren.

Opsamlingsoverførsel har altid været en af de mindst så frem til gøremål i husholdningen. Bedstemor gjorde det på hendes hinder og knæ med en spand vand og en krat Sikrings kompagniet leverer også barrierer og porte til egenskaber af alle størrelser. Vi specialiserer os i at designe, levere og installere automatiserede portsystemer og sikkerhedsbarrierer, der integrerer med de nyeste adgangskontrolsystemer. Vi tillader også fjerntliggende åbne porte og barrierer fra vores 24/7 bemandede overvågningsstation, der giver nem men sikker adgang til ubemandede steder eller ledige ejendomme.Sikrings kompagniet har deres egen sikre CCTV overvågningsstation, som er bemandet 24 timer 365 dage om året. Nogle egenskaber kræver overvågning 24/7, andre kræver kun denne service i løbet af de timer, virksomheden eller ejendommen er ledig eller ubemandet. Som en del af den oprindelige sikkerhedsanmeldelse kan vi oprette dine overvågningskrav og designe dit system med dette i tankerne. Ved hjælp af en bredbåndsinternetforbindelse kan vi oprette forbindelse til dit CCTV-system og levere levende interaktiv overvågning af dit websted. Når ubudne personer opdages eller mistænkelig aktivitet overholdes, har vores operatører en aftalt procedure til handling. Vores operatører kan kommunikere direkte med det lokale politi kontrolrum i sekunder om nødvendigt. For websteder, der ikke har bredbånd, kan vi tilbyde forbindelse via 3G-netværk. Sikrings kompagniet kan også opbygge hørbare højttalere i ethvert system, som vil gøre det muligt for vores operatører at mundtlig lyd og afskrække personer, før en forbrydelse er endog begået. Vores overvågningspersonale er også i stand til at have kontrol over timer med autoriseret adgang til kontrollerede lokaler.